Iz Paviljona ili od kuće

Uronite u svet virtuelne stvarnosti!

Paviljon Srbije je osmišljen kao svojevrsna vremenska kapsula, koja povezuje zaostavštinu vinčanske kulture sa digitalno naprednom, savremenom Srbijom.
Paviljon je u potpunosti digitalizovan i pruža mogućnost virtuelnog putovanja, kako kroz različite realnosti a tako i kroz različite vremenske epohe, zauvek brišući podelu između fizičkog i digitalnog sveta u cilju stvaranja harmoničnog, globalnog društva u kojem se informacije, ideje i dobra razmenjuju brže nego ikada ranije.
Kroz srpski paviljon omogućeno je kretanje na tri različita načina, koristeći najsavremenije platforme:

Fizički obilazak Paviljona

Prošetajte srpskim Paviljonom i doživite, okusite, dotaknite i iskusite Srbiju u direktnom kontaktu sa našim izložbenim eksponatima, inovativnim video prezentacijama i razgovoru sa našim kolegama koji će vas inofrmisati o svim sadržajima i brojnim aktivnostima na Paviljonu Srbije. Zaronite u svet virtuelnih izložbi koje ce vam biti dostupne na samom paviljonu.

Više informacija

Virtuelni online obilazak Paviljona

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite u Dubaiju, srpskim Paviljonom možete prošetati i virtuelno putem web sajta. Jedino što vam je potrebno je dobra internet konekcija, telefon ili kompjuter. Udobno se smestite i upoznajte srpski paviljon i Srbiju iz bilo koje tačke na planeti.

Virtuelna tura

Virtuelni obilazak uz pomoć najnovije VR tehnologije

Kroz virtuelnu stvarnost, posetioci će moći da dožive eksploziju inovacija i kreativnosti neolitske Vinčanske kulture i istraže revolucionarne ideje iz Srbije koje će podstaći sledeću fazu ljudskog razvoja. Upoznajte 7 000 godina staru Vinčansku kulturu, najnapredniju u istoriji, upoznajte srpske velikane koji su zadužili čovečanstvo poput Nikole Tesle, Mihajla Pupina, Milutina Milankovića … i istražite najveća blaga naših nacionalnih muzeja, tehnoloških inovacija i turističke ponude.
Za obilazak paviljona potrebno je da samo da instalirate aplikaciju na vas VR uređaj, a zatim odaberete jedan od ponuđenih avatara i zakoračite u čaroban svet inovacija.
Putovanje može da počne!

Preuzmi aplikaciju