Dubai World Trade Centre

Inovacije

17. - 18. oktobar 2021.   |   TBS

SRBIJA PO PRVI PUT NA GITEX-u – TEHNOLOŠKOM DOGAĐAJU GODINE

Ove godine, Srbija će se u sklopu šireg predstavljanja zemlje na prestižnoj Svetskoj izložbi "Expo 2020 Dubai" po prvi put predstaviti i na GITEX-u, jednom od najprestižnijih tehnoloških događaja na svetu, koji okuplja globalne lidere iz industrije, startapove i inovatore koji menjaju svet.

Vlada Republike Srbije će takođe po prvi put predstaviti izabrane startapove iz naše zemlje na GITEX Future Stars 2021 – najvećem događaju posvećenom razvoju startapova u regionu Bliskog Istoka, Severne Afrike i Južne Azije, koji se od 17. do 20. oktobra održava u Dubaiju u okviru GITEX konferencije.

Domaće kompanije koje će predstavljajti Srbiju na GITEX Future Stars su: „Joberty Technologies”, “Kredium”, “White Lemur”, “Stock Studio”, “VizLore Digital Asset Management” i “Deep Blue Sea Studio”. Odabrane kompanije dolaze iz oblasti društvenih mreža, FinTech-a, veštačke inteligencije, zaštite životne sredine i korporativnog softvera.

Prijava

Ukoliko želite da prisustvujete našem događaju, molimo vas da popunite kontakt formu u nastavku, čime ćete automatski biti prijavljeni za događaj.

Hvala na interesovanju!